Palm Springs Shake

Gondolom mindenkinek a könyökén jönnek már ki a Harlem Shake-es videók: a palm springs-i születésű Todd Clever az amerikai válogatott edzésén mutatta ki nem tetszését – egyben utat mutat azok számára, akik már nagyon unják az egészet: a számra magányosan táncoló személyt, mielőtt a többiek is rákezdenének, egy jól irányzott szereléssel kell eltántorítani további mozdulatoktól.

 

Todd Clever az aktív amerikai játékosok közül talán a legtapasztaltabb: a 30 éves leváló jelenleg (jó pénzért) Japánban profiskodik, de első amerikaiként az ITM-, Currie-kupában is megfordult. Utóbbi állomáshelye a Golden Lions volt, melynek Super XIV-es csapatában is, a Lions-ban is pályára lépett. A válogatottal három vb-n volt ott, de hetesben is a sasok mezéig jutott – teljesítményével kiérdemelte az évtized legjobb észak-amerikai játékosának járó díjat. Az edzőtáborban letarolt Carlin Isles-ről már volt szó a blogon: lendületből  nem hinném, hogy egy meccsen hasonló módon tudná szerelni.

Clever nem tűri, hogy edzésen ilyen marhaságokkal foglalkozzanak a többiek

 

A sportszergyártó Canterbury a Youtube-ra töltött már fel tücsköt-bogarat: ezek közül már látható volt itt, hogy Christian Wade nem tudja szétszakítani a mezét, de a tavaly őszi tesztmeccsek legszebb pillanatait is meg lehet nézni LEGO-ba öntve.

Van itt minden: Pisi bukfences célja, a skótok dicstelen vereségei és a végén az angolok All Blacks verése

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s